Om os

Work smarter – det er vores daglige mål for os selv og for vores mange kunder. Vi hjælper til en lettere og mere effektiv hverdag, hvor IT bliver en del af løsningen og ikke en del af udfordringen.

Work smarter ligger i vores DNA. Vi er ikke de største, men vi er skarpe til at løse mange af de opgaver, andre siger nej til.


Som en speedbåd mellem supertankere navigerer vi hurtigt gennem forhindringerne – på land eller offshore, hvor KJAER DATA med vores pt. 18 ansatte har opbygget en stor erfaring inden for IT-sikkerhed, netværk, outsourcing og IT-support.

Hos KJAER DATA møder du en flad organisation, en direkte tilgang til opgaverne og mange års ekspertise. Vi tænker i løsninger frem for processer; vi taler et sprog, alle kan forstå; vi designer IT-løsninger til jeres behov.


Det har vi gjort siden firmaets start i Odense i 2003. Det har givet masser af tilfredse kunder både til lands og til vands.

Din virksomhed kan blive den næste. Kontakt os her og hør mere om, hvordan vi kan designe IT-løsninger præcist efter dit behov.