Data & storage

Den værdi, der ligger i din virksomheds data, er afgørende for virksomhedens drift, opbygning af viden og samtidigt grundlaget for rigtig mange af jeres beslutninger. En ting er, at I skal passe på jeres data, men det er også vigtigt, at I vælger et storagesystem, som udover sikkerhed og stabilitet tilbyder jer funktionalitet og hastighed, så jeres data altid er tilgængelige, når I har brug for dem.

 

Hos KJAER DATA har vi valgt at fokusere på IBM FlashSystems storageløsninger, fordi de efter vores mening er særdeles attraktive for danske virksomheder, både når det drejer sig om funktonalitet, driftssikkerhed og ydeevne. At de samtidigt tilbyder et attraktivt pris/ydelses-forhold bliver vi sjældent bebrejdet for.

 

Et moderne storagesystem skal være nemt at sætte op, nemt at integrere med det øvrige it-miljø og skal fungere upåklageligt i det daglige med så lidt administration som muligt. Samtidigt kan du med rette forvente avanceret software-funktionalitet, som udnytter det hardware, du investerer i, bedst muligt – både nu og på længere sigt. Alle disse krav kan indfries med IBM FlashSystems. Og stort set alt software er inkl. i prisen fra starten!

"Hos KJAER DATA synes vi, at dine data fortjener det bedst mulige storagesystem"

Der er med andre ord flere grunde til, at IBM FlashSystems er et af markedets bedst sælgende storagesystemer, og især FlashSystem 5000 familien giver utrolig meget værdi for pengene. Vil du vide lidt mere om FlashSystem 5000, er du velkommen til at downloade nedenstående beskrivelse.

 

Hos KJAER DATA har vi ekspertisen til at rådgive dig om, hvordan en storageløsning til netop dine data skal skrues sammen, så ring og book et møde på 6310 1200.

Læs meget mere om IBM FlashSystems her

2_IBM_FS5030_Side_wide.png