icon-fb icon-in

Kundereferencer – vi har verdens bedste kunder. Vil du også være en af dem?

Mød et udsnit af vores kunder her. Vi hjælper både private og offentlige virksomheder fra mange forskellige brancher – både til lands og til vands.

 

 

ESVAGT har sammen med KJAER DATA rullet ny IT infrastruktur ud på alle deres 43 skibe. Det har givet skibene bedre performance ombord og deres nye managementsystem har givet ESVAGT mulighed for at administrere deres skibe's IT fra hovedkontoret i Esbjerg.

 

 

Det færøske rederi Smyril Line udnytter sin samlede storagekapacitet markant bedre efter at have konsolideret serverparken og integreret al storage. KJAER DATA har leveret løsningerne, som har øget sikkerheden og gjort administrationen af de mange data enklere. Desuden er både skib og moderselskab i Tórshavn nu mindre sårbare for vind, vejr og force majeure.

LÆS MERE >>

Favrskov Gymnasium med 800 elever har gjort det umulige muligt i samarbejde med IT partner KJAER DATA og deres anbefalinger. Skolens tidligere trådløse netværk havde store stabilitetsproblemer og var ude af stand til at klare de mange elever med mere end 2 mobile enheder hver. Med skolens nye WIFI-løsning kan Favrskov Gymnasium nu håndtere de tusindvis af mobile enheder eleverne tilkobler netværket hver dag.

LÆS MERE >>

I efteråret 2012 søsatte Swire Blue Ocean Pacific Orca, der er verdens største skib til installation af havvindmøller. Lige fra før Pacific Orca forlod værftet i Sydkorea har KJAER DATA været med til at gøre Pacific Orca helt klar til arbejdet med at installere de gigantiske havvindmøller. Swire Blue Ocean skal med Pacific Orca levere høj kvalitet og service til vindmølleindustrien.

LÆS MERE >>

gr boks 1 one box12

One Box - dit valg offshore

Dyk længere ned i vores One Box. En enkelt boks fuld af viden og erfaring, til dig der arbejder offshore. Dine IT-systemer er det sidste du skal bekymre dig om, når du er på farten.

 computer security

Er du ramt af malware?

Uanset hvor mange forbehold du tager, kan det ske, at du bliver ramt alligevel. Har du brug for hjælp til  at forebygge eller til at komme af med virus eller malware, så kontatkt vores support på tlf.  63 10 12 12

forside grbokse 312

Netværk

Netværket er virksomhedens teknologiske rygrad. Det er netværksopsætningens opgave at sikre, at virksomhedens IT kommunikation fungerer nemt, effektivit og forsvarligt i det samlede netværk. Læs mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Velkonsolideret partner

 AA rating fortæller, at hér er en solid, veldrevet og velkonsolideret virksomhed. En virksomhed du med sindsro kan handle med, som også er på markedet næste år og som i øvrigt betaler sine regninger til tiden. Læs mere hér