icon-fb icon-in

fertin

Fertin Pharma A/S er en af verdens førende B2B-producenter af medicinsk tyggegummi. Firmaet holder til i Vejle, Danmark, og er søsterselskab til Gumlink (det tidligere Dandy, der blev grundlagt i 1915). Fertin Pharma har på nuværende tidspunkt omkring 600 medarbejdere.

Markedet for medicinsk tyggegummi vokser, og den stigende efterspørgsel og vækst forårsager nye udfordringer for IT afdelingen, der for at imødekomme de fremtidige behov, har etableret et top moderne, kraftfuldt og lynhurtigt datacenter baseret på Pure Storage. KJAER DATA blev valgt til at hjælpe med rådgivning, leverance og implementering af løsningen. 

Tilføj ny kommentar

 Mød os på stand M5

 

 

 

Tilføj ny kommentar

Vi har valgt at styrke vores organisation med den stærke lederprofil Egil Rausner. Egil kommer fra en stilling som projektleder  i flybranchen og vil indgå i lederteamet som salgschef for at øge fokus på forretnings- og produktudvikling. Desuden vil Egil blive en del af salgsteamet i KJAER DATA, som I vil møde både til kundemøder, på messer og i telefonen.

Lederteamet består nu af direktør Preben Willemoes, teknisk teamchef Christian Majgaard og salgschef Egil Rausner. 

 

Vi ønsker Egil velkommen.

 

 

Tilføj ny kommentar

gr boks 1 one box12

One Box - dit valg offshore

Dyk længere ned i vores One Box. En enkelt boks fuld af viden og erfaring, til dig der arbejder offshore. Dine IT-systemer er det sidste du skal bekymre dig om, når du er på farten.

 computer security

Er du ramt af malware?

Uanset hvor mange forbehold du tager, kan det ske, at du bliver ramt alligevel. Har du brug for hjælp til  at forebygge eller til at komme af med virus eller malware, så kontatkt vores support på tlf.  63 10 12 12

forside grbokse 312

Netværk

Netværket er virksomhedens teknologiske rygrad. Det er netværksopsætningens opgave at sikre, at virksomhedens IT kommunikation fungerer nemt, effektivit og forsvarligt i det samlede netværk. Læs mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Velkonsolideret partner

 AA rating fortæller, at hér er en solid, veldrevet og velkonsolideret virksomhed. En virksomhed du med sindsro kan handle med, som også er på markedet næste år og som i øvrigt betaler sine regninger til tiden. Læs mere hér