icon-fb icon-in

Netværk

Netværket er virksomhedens teknologiske rygrad. Det er netværksopsætningens opgave at sikre, at virksomhedens IT kommunikation fungerer nemt, effektivit og forsvarligt i det samlede netværk. Ikke blot inden for virksomhedens interne installation, men også i et samspil med de eksterne kommunikationsformer.

Tilgængelighed stiller krav til netværket
Netværket skal sikre at alle: medarbejdere, kunder og partnere har adgang fra alle mulige lokationer. Hjemmearbejdspladser, på rejse og i toget, mellem virksomhedens filialer, på søen og fra udlandet. Alle de nødvendige medier, mobile enheder, kommunikations- og dataudvekslingsformer skal være tilgængelige hver for sig og i et samspil. Telefoni, web, mail, VPN, video, satelitbåren kommunikaiton etc.

Det er opsætningen af netværket, der skal sikre, at virksomheden får det optimale udbytte af såvel udstyr og installationer som software. Netværksopsætningen skal ikke blot sikre virksomhedens nuværende behov, det skal også være fleksibelt og kunne udvikles og tilpasses fremtidige behov, både i forbindelse med udvidelser og teknologiske muligheder.

Et integreret og intelligent system
Hos KJAER DATA tænker vi netværk som et sammmenhængende, integreret og intelligent netværk.
Alle kernenetværksfunktionaliteterne (routing, switching, WAN-optimering og internettjenester) er samlet i et og samme integrerede og intelligente system, og al styring af netværket, tildeling af brugeradgange, delegering og udveksling styres ud fra en overordnet logik.

Det betyder bedre ressourceudnyttelse gennem lokal brug af central hardware og software, effektivisering af arbejdet for brugerne gennem integreret tildeling af brugeradgange og effektivisering af administration gennem central, enkel og overskuelig administration af det samlede netværk - lokalt og globalt.

KJAER DATA er Aruba Gold Partner og Cisco Select Partner og vi leverer selvfølgelig altid løsninger med de bedste produkter til den konkrete opgave.

gr boks 1 one box12

One Box - dit valg offshore

Dyk længere ned i vores One Box. En enkelt boks fuld af viden og erfaring, til dig der arbejder offshore. Dine IT-systemer er det sidste du skal bekymre dig om, når du er på farten.

 computer security

Er du ramt af malware?

Uanset hvor mange forbehold du tager, kan det ske, at du bliver ramt alligevel. Har du brug for hjælp til  at forebygge eller til at komme af med virus eller malware, så kontatkt vores support på tlf.  63 10 12 12

forside grbokse 312

Netværk

Netværket er virksomhedens teknologiske rygrad. Det er netværksopsætningens opgave at sikre, at virksomhedens IT kommunikation fungerer nemt, effektivit og forsvarligt i det samlede netværk. Læs mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Velkonsolideret partner

 AA rating fortæller, at hér er en solid, veldrevet og velkonsolideret virksomhed. En virksomhed du med sindsro kan handle med, som også er på markedet næste år og som i øvrigt betaler sine regninger til tiden. Læs mere hér