icon-fb icon-in

KJAER DATA - work smarter

Vi er et innovativt og dynamisk IT infrastrukturhus i rivende udvikling. Vi leverer IT-løsninger, der sikrer en sikker, fleksibel og effektiv kommunikation, samt datahåndtering, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Siden 2003 har vi arbejdet med virksomheder i både ind- og udland, samt i den maritime og offshore industrien.

Fleksibelt partnerskab og fokus på dit ROI
Det er vores faste overbevisning, at et tæt samarbejde med vores kunder er forudsætningen for at udvikle og implementere de mest effektive løsninger. 

Som kunde  har du muligheden for at vælge mellem flere forskellige samarbejdsformer. Vi kan tage det fulde ansvar for dit projekt fra start til slut, eller vi kan indgå i et samarbejde med dine egne IT-medarbejdere. På den måde kan vi supplere op med vores kompetencer og viden – så får du størst udbytte af ressourcerne.

Vi ønsker at skabe langsigtede løsninger, der skaber langsigtede relationer. Det er din sikkerhed for, at du får den fulde udnyttelse af din investering.

Vi går om bord i din IT
Siden vores begyndelse har vi arbejdet med IT-løsninger indenfor den maritime og offshore industrien. Vi har derfor opbygget et solidt kendskab til de specielle krav, der stilles til IT-installationer, når der skal arbejdes under ekstreme forhold og kommunikeres over lange afstande.

Dine fordele ved et partnerskab med os

  • Du får et partnerskab, der bygger på langvarig relation
  • En løsningsorienteret partner, der sætter dig og dine behov først
  • Tilgængelighed 24 timer i døgnet, året rundt, jorden rundt
  • Direkte kontakt til en problemknuser
  • Mange års erfaring i IT branchen

Ønsker du at lære os bedre at kende eller få en uforpligtende snak om dine udfordringer kontakt os på tlf.: 63101200.

 

gr boks 1 one box12

One Box - dit valg offshore

Dyk længere ned i vores One Box. En enkelt boks fuld af viden og erfaring, til dig der arbejder offshore. Dine IT-systemer er det sidste du skal bekymre dig om, når du er på farten.

 computer security

Er du ramt af malware?

Uanset hvor mange forbehold du tager, kan det ske, at du bliver ramt alligevel. Har du brug for hjælp til  at forebygge eller til at komme af med virus eller malware, så kontatkt vores support på tlf.  63 10 12 12

forside grbokse 312

Netværk

Netværket er virksomhedens teknologiske rygrad. Det er netværksopsætningens opgave at sikre, at virksomhedens IT kommunikation fungerer nemt, effektivit og forsvarligt i det samlede netværk. Læs mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Velkonsolideret partner

 AA rating fortæller, at hér er en solid, veldrevet og velkonsolideret virksomhed. En virksomhed du med sindsro kan handle med, som også er på markedet næste år og som i øvrigt betaler sine regninger til tiden. Læs mere hér