icon-fb icon-in

IT-løsninger designet til dine behov. Målet er at give dig de bedste værktøjer, der sikrer dig de mest effektive arbejdsprocesser.

Vi tager dagligt hånd om IT-løsninger, både til lands og til vands. Vi har spidskompetencer inden for en bred pallette af IT-områder, hvilket giver os mulighed for at tage ansvar for din IT-infrastruktur fra A til Z.

Vi tilbyder datacenterløsninger i alle størrelser med udgangspunkt i datacentrets grundelementer; servere, storage og netværk. Et godt designet datacenter giver dig mange fordele. Først og fremmest skaber det en reduktion af Total Cost of Ownership (TCO), og samtidig giver det et mere effektivt og fleksibelt datacenter med højere ydeevne.

Går du med tanker om virtualisering kan vi desuden rådgive dig i, hvorledes virtualisering kan optimere dine IT-installationer og synliggøre, hvilke fordele og besparelser du opnår. Vi hjælper dig også gerne med implementeringsfasen.

Er arbejdspladsen installeret på havet, på fx en boreplatform eller et skib, kræves en søstærk  IT-løsning. Det tilbyder vi gennem vores offshore koncept One Box, der giver dig alle fordelene fra landbaseret IT, når du er til søs - på en simpel og enkel måde. Vi har stor erfaring med at skabe synergi mellem virksomhedens landbaserede kontorer og de flydende. Vi forstår de udfordringer og de krav der stilles, når der arbejdes offshore.

Du kan læse meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med under de enkelte forretningsområder.

 

gr boks 1 one box12

One Box - dit valg offshore

Dyk længere ned i vores One Box. En enkelt boks fuld af viden og erfaring, til dig der arbejder offshore. Dine IT-systemer er det sidste du skal bekymre dig om, når du er på farten.

 computer security

Er du ramt af malware?

Uanset hvor mange forbehold du tager, kan det ske, at du bliver ramt alligevel. Har du brug for hjælp til  at forebygge eller til at komme af med virus eller malware, så kontatkt vores support på tlf.  63 10 12 12

forside grbokse 312

Netværk

Netværket er virksomhedens teknologiske rygrad. Det er netværksopsætningens opgave at sikre, at virksomhedens IT kommunikation fungerer nemt, effektivit og forsvarligt i det samlede netværk. Læs mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Velkonsolideret partner

 AA rating fortæller, at hér er en solid, veldrevet og velkonsolideret virksomhed. En virksomhed du med sindsro kan handle med, som også er på markedet næste år og som i øvrigt betaler sine regninger til tiden. Læs mere hér